Voix Kırbaçladı! V4L3H Feryad Etti!

2

Voix Kırbaçladı! V4L3H Feryad Etti!


Çaaat! çuuut! aman Allah'ım bu seslerde ne ? Sanal kırbaç sesleriyle inim inim inliyor! art arda çığlıklar bağırtılar yükseliyor işte bu inim inim inlemelerin kaynağını PRİVNEWS ajansı olarak sizler için araştırdık meğersek Voix Türkiye'nin en büyük mirror sitesi olarak bilinen mirror-h.org'da racon kesip hasımlarına imdât çığlıkları attırıyormuş!

Normalde bu tarz haberler index üstü atan kimse o tarafından gönderilir ama Voix o kadar fazla index üstü atmış ki artık buna dayanamayan V4L3H kendi elleriyle bize kanıtlı bir şekilde Voix'e dur denilmesi için haber göndermiş bizlerde hemen duruma el attık!

V4L3H'e ŞİDDETE HAYIR!


İhbar gelir gelmez direk olay yerine intikal ettik Voix'in elinden zorda olsa kırbacı almayı başardık! Arkadaş üzülmeyin sakın artık V4LEH güvende onu en yakın lamer sığınma evine teslim ettik artık index üstü yiyemeyeceği güvenli bir yuvası var! sakın ama sakın aklınız V4L3H kardeşimizde kalmasın.

V4L3H AÇIKLAMASI


Evet art arda atılan index üstlerinin kayıtlarına bakıcak olursak Voix bir tık bu küfürleri haketmişsin bilader yazık degil mi lan garibanın elindeki siteleride sen hackliyon yazıklar olsun sana yakışmadı Voix ! 

Saldırı Kayıtları ;


Siz siz olun Voix'den uzak durun sağlıcakla kalın!

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRİVNEWS





Kategori

Yorum Gönder

2Yorumlar
  1. Memati Baş seni bi sikerim annene baba dersin amına kodumun gavatı seni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. WQg.QÜĞQHŞJÜĞQŞÜJHĞWQŞÜJHAHSLÜJA suç onda amk niye onlara böyle bişi yazıyoki voixin orospu çocuğu olduğunu biliyoruz onlarafırsat veriyo

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top