Sanalda Zorla Alıkonulan Küçük Çocuk! (Athena)

9

Sanalda Zorla Alıkonulan Küçük Çocuk! (Athena)


Sanalda çocuk kaçırıp sonrasında forum açarak veya hack timi adı altında brute yaptırdıgı bilinen yer altı dünyasının büyük lamer babalarından olarak bilinen hacker_33 adlı türk düşmanının elinden kaçmış athena isimli küçük çocugumuzun privnews'e özel verdigi açıklamaları sizlere sunuyoruz.

ATHENA AÇIKLAMA

İlk tanıştıgım zamanlarda bana benden büyük olmasına rağmen arkadaşlık yapardı onunla wpscan ile admin adı bulmaca oynardık çok iyi birisiydi o zamanlar tâ ki:

bana brute force diye rat yedirdi orspu cocugu rootkit atmış birde annemin resimlerini almış beni tehdit etti ananın götünü amını yayarım diye bende bunlar gibi ermeni oldum ermeniii !!!! ama aslında beni zorladılar lütfen kurtarın beni burdan hack camiasının diğer hack haber sitelerine sesleniyorum bana acımıyosanız anama acıyın.

 

SON DAKİKA GELİŞMESİ:  BİR KÖTÜ HABER DAHA!


Son dakika gelişmesi! karakola athenanın annesi kılıgıyla gidip athenayı tekrardan kaçırmış hacker_33 yeter artık bu gençlere brute yaptırdıgın utan be kardeşim seninde anan bacın ailen var yapma etme bırak athenayı! evet sevgili okurlarımız böyle bir haberi sizlere vermek istemezdik ama sanalda böyle şerefsizler var malesef ki siz siz olun lamer olmayın!

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRİVNEWS

Kategori

Yorum Gönder

9Yorumlar
  1. ahhahahahahahahahaha wqe:wq:EwqE.WQe.WQ:EWQEWQE

    YanıtlaSil
  2. tam beklediğim haber :D kaslkasldsda

    YanıtlaSil
  3. Yuh amk böyle bişey olmadı ama ƏCMSFÖSMFƏSFM

    YanıtlaSil
  4. eee milletin icraatine laf atmican gulum :d

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. atarız amk al attım zerre pişmansam orospu çocuğuyum olmayan icraatını sikeyim

      Sil
  5. wq:gQÜĞHŞQĞHJĞQWÜLHWQJHÜĞWQLJAPSJĞKĞQWĞHKJĞSAHĞ
    valla gülmekten ölüyorum ya ne mal insansınız cidden her yerden prim prim prim duyar duyar duyar sizene ne yaptığımızdan amına koyim möhtəviyyat kafalı orospu çocu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. qweqweqweqwe ya olm bosver tasak gecmeye adam ariyolar bitane tasagi olan senle bbeni buldular kendilerinde yok diye bizim tassagimi la oynuyolar lkjsdljaks

      Sil
    2. NABIYON LAN AMINA KOYDUĞUMUN ZEBANİSİ

      Sil
    3. kes ananın amına baltayla katliam yaparım

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top