PKK'lılar Eşşekleri Bırakıp Siteleri Hedef Aldı!

2

PKK'lılar Eşşekleri Bırakıp Siteleri Hedef Aldı!


Dağın eteginde soğuktan dolayı eşşeklerin altından çıkamayan bok böcekleri gelin görün ki teknolojiyi bulmayı geç teknolojiyi kullanmayı ögrenmişler şimdi hepimizin aklında tek bir soru var?

TUŞLU TELEFON KULLANAMAYAN BU GÖT'ÜN OGULLARI NASIL SİTE BASIYOR?


Dağın başında brute force yapmaya utanmıyonuz mu? lan şerefsizler birde neymiş apo dışarı çıkana kadar site basacakmışlar tam kahkalıksınız ulan it sürüleri birde işin tuhaf yanı bu vatan haini itler türk sitesi dışında harici olarak yabancı sitelerede basmışlar türklere karşı siber saldırı yapmak için avrupa devletlerine ait sitelere basmakta neyin nesi aciz köpekler? dağdaki soğuk kafasına sağlam yel yaptı heralde kel kafalı pala bıyıklı onun bunun çocuklarının.

MİRROR-H SAHİBİNE SESLENİYORUZ!


Bu itlerin veya itin IP Adres bilgilerini en kısa sürede Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'na bildirilsin böyle itlere yaşam hakkı bile çok bu yüzden, kimse bu şerefsiz! yaptığı propagandanın bedelini en ağır şekilde ödemeli!


Eğer ihbar etmiyorsanız bile en acil şekilde mirror kayıtlarının silinmesini PRİVNEWS ekibi olarak sizlerden istiyoruz!

TARAFSIZ HABERCİLİK SUNDU

PRİVNEWS


Kategori

Yorum Gönder

2Yorumlar
  1. Dağın başında brute force yapmaya utanmıyonuz mu? vAllaha sesli guldum skskkskssk olm bu picler turkiyede oturan insanlar ip bilgisi alinsin sikilsin cokmu zor

    YanıtlaSil
  2. lan brute yapmanın bile bi adabı var gidin bezkurt abiniz gibi yapın mirror kayıtlarını inclerseniz salaklar wp admini açık bırakmışlar amına çivi çaktıklarımın oğlulları

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top